fbpx
xenou
Σεμινάριο Τι αποκαλύπτει το μήκος των μαλλιών σου?

Νέα - Ανακοινώσεις

20089
22/04/2019

Τι αποκαλύπτει το μήκος των μαλλιών σου?

1.Κοντοκουρεμένα ή αγορέ

Συνήθως οι κυρίες με κοντοκουρεμένα μαλλιά είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση, έχουν ιδιαίτερα κοινωνικό και ευχάριστο χαρακτήρα, ενώ τους αρέσει το φλερτ. Μπορούν να γνωρίσουν εύκολα νέους ανθρώπους και να κάνουν καινούργιους φίλους, ενώ λατρεύουν τις δουλειές που τονίζουν την εξυπνάδα τους. 

2.Κοντό καρέ

Οι γυναίκες με μαλλιά πάνω από τον ώμο είναι ευθείς και δε διστάζουν να πουν την αλήθεια ακόμα και αν πληγώσουν τους άλλους. Έχουν μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή και είναι ατρόμητες και πολύ οργανωτικές. Βαριούνται  τη ρουτίνα και θέλουν συνέχεια να δοκιμάζουν νέα πράγματα, ενώ είναι ακομπλεξάριστες. 

3.Μαλλιά μέχρι τους ώμους

Αυτές οι γυναίκες έχουν αγκαλιάσει τη θηλυκότητα τους και έχουν συνήθως μια κομψή και σοφιστικέ εμφάνιση. Είναι ομιλητικές και η φυσική τους ομορφιά τραβάει τα βλέμματα όλων. Τους αρέσουν οι προκλήσεις και είναι πολύ καλές στο να ξεκινούν νέες φιλίες και να τις κρατούν με το πέρασμα των χρόνων.

4. Μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά

Όσες γυναίκες έχουν μακριά μαλλιά χαρακτηρίζονται από  υπομονή, ενώ λατρεύουν να ονειρεύονται.  Παλεύουν για όσα θέλουν και κάνουν τα πάντα για να τα πετύχουν, ενώ ο μεγαλύτερος τους σύμμαχος στη ζωή είναι η επιμονής τους.