Πλεονεκτήματα Σπουδών

xenou
Κατάστημα Εξοπλισμού
και Προϊόντων

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί το κατάστημα επαγγελματικών προϊόντων φροντίδας και styling μαλλιών, φροντίδας και περιποίησης άκρων, σώματος και προσώπου. Το κατάστημά μας έχει ακόμη, έπιπλα και ηλεκτρικό εξοπλισμό Κομμωτηρίου και Nail Studio. Τα προϊόντα είναι όλα άριστης ποιότητας, εκλεγμένα με προσοχή και με πολύ υψηλά κριτήρια για την άριστη εξυπηρέτηση των σπουδαστών μας και των πελατών μας. Επιπλέον, το κατάστημά μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με αποτέλεσμα οι σπουδαστές μας να καλύπτουν τις ανάγκες τους καθ΄όλη την διάρκεια της φοίτησής τους. Με την κάρτα φοίτησης έχουν έκπτωση σε όλα μας τα προϊόντα. Εδώ και 30 χρόνια έχουμε πλέον την εμπειρία και τη γνώση να προτείνουμε τα πιο κατάλληλα και τα πιο λειτουργικά μηχανήματα για μια αξιόπιστη ποιότητα εργασίας, εξοπλίζοντας κομμωτήρια και στούντιο νυχιών.

xenou
Επαγγελματική Αποκατάσταση

Οι απόφοιτοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 “ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ” έχουν πολλές επιτυχημένες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς παίρνουν την βεβαίωση των σπουδών τους. Επιπλέον, μπορούν να δώσουν εξετάσεις για να λάβουν πιστοποιήσεις από τις επαγγελματικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε. Έτσι οι σπουδαστές μας θα έχουν πιο λαμπρό βιογραφικό και θα είναι πιο δυνατοί στην αγορά εργασίας.
Επιπλέον έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Κάποια παραδείγματα επαγγελματικής εξέλιξης είνα τα εξής:
Κομμωτήρια, Κέντρα Περιποιήσης Προσώπου - Σώματος, Κέντρα Περιποίησης Άκρων, Κέντρα Spa, Διαφημιστικές Εταιρίες, Περιοδικά Μόδας και Τηλεόραση.

xenou
Συντήρηση Εργαλείων

Εκτός από το κατάστημαυλικών, στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί και ειδικός χώρος για το service και την συντήρηση των εργαλείων. Επισκευάζουμε κουρευτικές μηχανές, επαγγελματικά σεσουάρ, ηλεκτρικά σίδερα, πρέσες, τροχό νυχιών,

xenou
Διανομή στο χώρο σας

Μπορείτε να παραγγέλνετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του e-shop και η αποστολή γίνεταο στο χώρο σας εντός 2 ημερών σε όλη τν Ελλάδα χωρίς επιβάρυνση.

Παρέχονται τα βασικά υλικά εκπαίδευσης

Η σχολή ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ είναι πλήρες εξοπλισμένη και παρέχει στο χώρο της μια μεγάλη ποικιλία από τα βασικά υλικά για την καλύτερη εκπαίδευση των σπουδαστών της, από γνωστές επαγγελματικές εταιρίες.

Τα μαθήματα γίνονται σε φυσικά μοντέλα που είναι σημαντικό για τον σπουδαστή, εφόσον βλέπει διαφορετικά είδη νυχιών, μαλλιών και προσώπων και αντιμετωπίζει ποικιλία προβλημάτων.

Σκοπός μας είναι να εφοδιάσουμε τούς σπουδαστές μας με όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες κατά την διάρκεια της φοίτησης του.