Η Ιστορία Μας

Η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» ιδρύθηκε το 2003 σαν συνέχεια της εταιρείας «ΞΕΝΟΣ» που είχε ιδρυθεί από τον πατέρα της ιδιοκτήτριας Ξένο Ιωάννη το 1976 στο κέντρο της Αθήνας. Στην Γλυφάδα άνοιξε το κατάστημα μεταπώλησης με επώνυμα προϊόντα, μηχανήματα και έπιπλα κομμωτηρίου. Δύο χρόνια μετά, το 2005 η εταιρεία «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» γίνεται αντιπρόσωπος για την εταιρία “EF exclusive” και μπαίνει δυναμικά στον τομέα της αισθητικής άκρων και ονυχοπλαστικής ανοίγοντας πάνω από το κατάστημα, σχόλη 300τ.μ. αρχικά για Νύχια και Μακιγιάζ και στη συνέχεια κομμωτική και αισθητική προσώπου.

Μεγάλος σταθμός στο δυναμικό της εταιρείας είναι η απόκτηση της αντιπροσωπείας “Compagnia Del Colore” τo 2010 .Παράλληλα στην εκπαίδευση, όσον αφορά την Κομμωτική τέχνη, γίνεται χρήση των προϊόντων “Compagnia Del Colore”, ενώ παράλληλα γίνεται προώθηση αυτών και από το κατάστημα μεταπώλησης. Με συνεργασίες και δυναμικές αντιπροσωπίες, τόσο με brand του εξωτερικού όσο και ελληνικές, δυναμώνει ο εταιρικός χαρακτήρας της επιχείρησης και αυξάνονται οι υπηρεσίες στην εκπαίδευση που προσφέρει η σχολή «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» που το 2016 πιστοποιείται πλέον ως ΚΔΒΜ.

Παράλληλα με τα επώνυμα προϊόντα και μηχανήματα ο τομέας της κομμωτικής εμπλουτίζεται με τις εταιρείες “TAKAI Scissors, Labor Pro, Gordon for barbers, Ricki Parodi hair tools, KIS Keramen, Acca Kappa και JasΟre. Επίσης ο τομέας της αισθητικής άκρων μεγαλώνει με τις εταιρείες Ella Milla, JasΟre και την Wictor. Τέλος ο τομέας της αισθητικής προσώπου και σώματος με την επαγγελματική εταιρία Purles.

Η εταιρεία όμως δεν σταματά εκεί! Θέλοντας να ενισχύσει τις πολλαπλές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένα εκπαιδευτικό κέντρο ομορφιάς , συνεργάζεται με την CLD extension lashes και επεκτείνει και την εκπαίδευση της προς αυτόν τον τομέα μεγαλώνοντας παράλληλα και την γκάμα των προϊόντων για τον επαγγελματία. Το τελευταίο απόκτημα της «ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ» είναι η εταιρεία “Purles” που απευθύνεται αποκλειστικά στον/στην αισθητικό που θέλει να προσφέρει ό,τι καλύτερο και εξειδικευμένο προϊόν στον πελάτη του. Η αισθητική προσώπου και σώματος επίσης προστίθεται στη εκπαίδευση το 2017, καθώς προστίθενται συνεχώς νέα προγράμματα.

Το 2017 δημιουργείται ένα νέο δίκτυο πωλήσεων στην επαρχία, με νέους αντιπροσώπους στα Brand, που εισάγει και αντιπροσωπεύει η εταιρεία “ ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ ” στην Ελληνική αγορά: JasOre, Compagnia Del Colore (CDC), TAKAI, Acca Kappa, Caliven, Labor Pro, GORDON, Ricki Parodi, KIS, EF exclusive, Ella Milla, WICTOR, CLD, Purles.

Το 2021 η σχολή πιστοποιείται σαν Ι.Ι.Ε.Κ. παράλληλα με το Κ.Δ.Β.Μ. και λειτουργεί με νέα αναβαθμισμένα πρότυπα διδασκαλίας και πρακτικής. Οι ειδικότητες ομορφιάς εμπλουτίζονται από την τέχνη της Θαλασσοθεραπείας & spa, ενώ το προσωπικό αυξάνεται καθώς και οι συνεργασίες με κομμωτήρια, ινστιτούτα και σαλόνια ομορφιάς παγιώνονται μέσα από την πρακτική των μαθητών.

Μια εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται, μεγαλώνει την “οικογένεια” της, προσφέρει δωρεάν σεμινάρια σε επαγγελματίες, κάλυψη από τεχνικό τμήμα και επισκευές εργαλείων (service) καθώς και διανομή στον χώρο σας!

Η πολυετή πείρα στον χώρο και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού με σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην εταιρεία. Ο εξωστρεφής και πολυδιάστατος χαρακτήρας της εταιρείας βάζει τα γερά θεμέλια του στον χώρο της ομορφιάς εδώ και δεκαετίες, μιας εταιρείας που δεν επαναπαύεται στην επιτυχία και καινοτομεί συνεχώς με νέες δραστηριότητες και προϊόντα. Με βασικό μότο “Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς!!”.