Προγράμματα Σπουδών

ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1 Το κέντρο μας πιστοποιείται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ( Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) φορέας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων. Αρ.Αποφ. Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: 186/08.10.2015

Σε ένα μοναδικό πολυχώρο 300τ.μ. άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σας περιμένει να σας διδάξει τα μυστικά του Μανικιούρ – πεντικιούρ – spa - Ονυχοπλαστικής, Μακιγιάζ και Κομμωτικής με ολιγομελή τμήματα αλλά ταυτόχρονα με ευέλικτα ωράρια διδασκαλίας για τους εργαζόμενους.

Οι έμπειροι καθηγητές και τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα με την εγγύηση μεγάλων οίκων ομορφιάς του εξωτερικού (Compania Del Colore, KIS Kappers,Misa Cosmetics, Olive Tree, EF Exclusive, Wictor, BMP...) καθώς και ο υπέροχος συνδυασμός λαμπερών χρωμάτων και σχεδίων τόσο για φυσικά όσο και για τεχνητά νύχια και οι μοναδικές αποχρώσεις του μακιγιάζ αποτελούν συστατικά για την επιτυχία του κέντρου Εκπαίδευσης ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ προετοιμάζοντας σας σε άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες έτοιμους για την αγορά εργασίας. Η πολυετής γνωριμία της εταιρίας ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ στον χώρο της ομορφιάς εξασφαλίζει και την επαγγελματική αποκατάσταση του μεγαλύτερου μέρους των μαθητών της.

Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία των σεμιναρίων τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση και επισκεφθείτε το κέντρο ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1.