Προγράμματα ΚΔΒΜ

Το Ι.ΙΕΚ Άννα Ξένου είναι ο νέος εκπαιδευτικός φορέας του ομίλου, με αφοσίωση και εξειδίκευση στην ομορφιά, όπως πάντα. Ακολουθώντας τις νέες προδιαγραφές για τους εκπαιδευτικούς χώρους καθώς και τον ενημερωμένο οδηγό σπουδών, όπως αυτά ορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, οι σπουδές στο Ι.ΙΕΚ Άννα Ξένου οδηγούν απευθείας σε αναγνωρισμένο πτυχίο και άδεια εργασίας. 

Παράλληλα με το Ι.ΙΕΚ Άννα Ξένου, η εκπαιδευτική ομάδα της σχολής συνεχίζει να προσφέρει ταχύρρυθμα σεμινάρια σε ειδικότητες σχετικές με την ομορφιά, με την ίδια επιτυχία και αποτελεσματικότητα που κάνουμε εδώ και τόσα χρόνια. 

Σε ένα μοναδικό πολυχώρο 300τ.μ. άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σας περιμένει να σας διδάξει τα μυστικά του Μανικιούρ – πεντικιούρ – spa - Ονυχοπλαστικής, Μακιγιάζ και Κομμωτικής με ολιγομελή τμήματα αλλά ταυτόχρονα με ευέλικτα ωράρια διδασκαλίας για τους εργαζόμενους.

Οι έμπειροι καθηγητές και τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα με την εγγύηση μεγάλων οίκων ομορφιάς του εξωτερικού (Compania Del Colore, KIS Kappers,Misa Cosmetics, Olive Tree, EF Exclusive, Wictor, BMP...) καθώς και ο υπέροχος συνδυασμός λαμπερών χρωμάτων και σχεδίων τόσο για φυσικά όσο και για τεχνητά νύχια και οι μοναδικές αποχρώσεις του μακιγιάζ αποτελούν συστατικά για την επιτυχία του κέντρου Εκπαίδευσης ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ προετοιμάζοντας σας σε άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες έτοιμους για την αγορά εργασίας. Η πολυετής γνωριμία της εταιρίας ΑΝΝΑ ΞΕΝΟΥ στον χώρο της ομορφιάς εξασφαλίζει και την επαγγελματική αποκατάσταση του μεγαλύτερου μέρους των μαθητών της.

Επιλέξτε το επίπεδο σας και ξεκινήστε την καριέρα σας από εδώ- είτε με τα τετραετή αναγνωρισμένα προγράμματα του Ι.ΙΕΚ είτε με τα ταχύρρυθμα σεμινάρια της σχολής μας.